Pinghu kaipunuo sanitary ware Co.,Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Kaipunuo
Aantal werknemers: 120~160
Jaarlijkse omzet: 20000000-25000000
Opgericht Jaar: 1997
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Co. van Kaipunuo Sanitair Waren, Ltd, een professionele die fabrikant van doucheproducten, in 1997 in Pinghu, Zhejiang-provincie, China wordt gevestigd, dat ontwerp, opbrengst, verkoop en de klantendienst verticaal voor onze klanten in meer dan 20 landen over de hele wereld integreert. Wij zijn de eerste manufactory de opstellingstechnologie van de gebruiks geen-schroef in de sanitaire warenindustrie en toegekende dozens internationale octrooien en in de afgelopen jaren certificatie.

 

Wij bepleiten het concept milieubescherming en middel-bewaart om het meer perfecte en comfortabele fascinerende leven voor moderne mensen tot stand te brengen. Met het geloof van „ooit No.1“, houdt Kaipunuo verstrekkend de beste badkamersoplossingen aan onze klanten en wenst oprecht met vrienden over de hele wereld samenwerken om een bloeiende toekomst samen te bouwen!

Geschiedenis

Co. van Kaipunuo Sanitair die Waren, Ltd, in 1997 wordt gevestigd. Wij begonnen met de zaken van douchecabines aan het begin met Rusland, sinds 2004, begonnen wij om onze markt aan Frankrijk en de gehele Landen van Europa te onderzoeken. In 2013, begon onze nieuwe fabriek in gebruik, en de capaciteit steeg tot 10000pcs per maand. Het personeel steeg in 160 arbeiders van 50 mensen. Ook, houdt de verkoopopbrengst groeiend elk jaar, voor vorig jaar--2015, bereikten wij USD 22.000.000 jaarlijkse verkoop.

Dienst

Co. van Kaipunuo Sanitair Waren, Ltd, dat ontwerp, opbrengst, verkoop en de klantendienst verticaal voor onze klanten in meer dan 20 landen integreert. Wij concentreren ons op douchecabine, overgieten enclsoure, overgieten kolom, douchebasis/dienblad en alle relevante doucheproducten.

Ons Team

China Pinghu kaipunuo sanitary ware Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0